Vanliga frågor

 • Frågor om service och support

  Jag kan inte hitta några prisuppgifter. Vad kostar era produkter?

  Danfoss produkter säljs via grossister och installatörer. Kontakta din lokala installatör för mer information om priser. Installatören kan även hjälpa dig med frågor om installationskostnader.

  Jag har installerat Danfoss-produkter i mitt hem och stött på problem med installationen.

  Danfoss produkter säljs via grossister och installatörer. Kontakta din installatör för råd angående ditt värmesystem. Du behöver kontakta en fackman för att få hjälp med ditt problem.

 • Frågor om living by Danfoss termostater

  Var kan jag köpa de nya radiatortermostaterna living by Danfoss?

  Danfoss är ett väletablerat varumärke som alla professionella installatörer använder sig av. Kontakta din lokala installatör för mer information och för att beställa Danfoss termostater. 

  Kan jag installera radiatortermostaterna själv?

  Danfoss rekommenderar att du anlitar en professionell installatör.  En professionell installatör kan ge dig råd om hur du kan byta ut radiatortermostater, och hjälpa dig att välja rätt termostat för ditt hus och dina behov. En professionell installatör kan också ge dig råd om hur du optimerar värmesystemet i andra avseenden.

  Vad är skillnaden mellan en manuell och en termostatisk radiatorventil?

  Den manuella radiatorventilen öppnas och stängs inte av sig själv och utnyttjar inte fördelarna med fri värme. En termostatisk radiatorventil reglerar automatiskt rumstemperaturen och kan utnyttja fördelarna med fri värme. Genom att byta ut gamla manuella radiatorventiler till nya elektroniska living eco- eller living connect-ventiler kan du sänka energiförbrukningen med upp till 46 %. Om du byter ut dina gamla termostatventiler kan energiförbrukningen sänkas med upp till 23 %.   

  Vad kostar de nya living by Danfoss-radiatortermostaterna?

  Kontakta din lokala installatör för mer information om priser.

  Hur skiljer sig Danfoss nuvarande sortiment av termostater från living by Danfoss-radiatortermostaterna?

  Vanliga Danfoss-termostater använder vätska eller gas för att reglera ventilerna mekaniskt. living design är också mekaniska, medan living eco och living connect styrs elektroniskt och med en motor. Det ger en mer exakt reglering och gör det möjligt att använda energibesparande program.

  Kan jag byta ut mina gamla radiatortermostater – bara sådär?

  Ja, det kan du. Vi rekommenderar de nya living by Danfoss-radiatortermostaterna för alla typer av lägenheter och enfamiljshus eftersom de optimerar din energiförbrukning. living design, living eco och living connect passar för de vanligaste ventiltyperna: RA och M30. living eco och living connect kan till och med installeras på mycket gamla ventiltyper (RA/V eller RA/VL), men Danfoss rekommenderar att du byter ut dessa gamla ventiler mot Danfoss RA-ventiler med förinställning för en ännu mer optimerad energiförbrukning. En professionell installatör kan ge dig råd om radiatortermostater och radiatorventiler. 

  Den nya produktfamiljen living by Danfoss består av living design, living eco och Danfoss Link+living connect. Men vilken produkt ska jag välja?

  Du har förmodligen inte exakt samma livsstil, behov och önskemål som dina grannar. Just därför introducerar vi en ny produktfamilj där du kan välja det som passar just dig. Om du är ute efter hög komfort och ett enkelt sätt att spara energi, eller om du är intresserad av den allra senaste tekniken ska du välja Danfoss Link + living connect. Om du letar efter ett smart sätt att styra din värmeförbrukning på det mest kostnadseffektiva sättet, med kortast möjliga återbetalningstid, så ska du välja living eco. Om du föredrar att använda din nya radiatortermostat på samma sätt som du använder din gamla, och är intresserad av design, så rekommenderar vi living design.

  Varför ska jag byta ut mina gamla radiatortermostater? De fungerar fortfarande bra.

  På din gamla radiatortermostat går det inte att se om styrningen fungerar bra. Gamla radiatortermostater slits med tiden ut, och blir mindre och mindre exakta med åren. En konsekvens av detta blir att man slösar energi. På radiatortermostater som är äldre än 15 år märks alltid ett visst slitage. Våra termostater, living eco och Danfoss Link + living connect har smarta funktioner som inte finns på traditionella radiatortermostater.

  Hur kan det vara så att temperaturen som visas på living-termostatens temperaturdisplay inte alltid visar samma värde som en annan termometer i rummet?

  Ett antal faktorer i värmesystemet och rummet kan påverka termometerns avläsningar, som t.ex. radiatorernas storlek, om living-termostaten är monterad horisontellt eller vertikalt, om det drar kallt från ett fönster, hur möblerna är placerade etc. Eller så kan temperaturskillnaden helt enkelt bero på att termometrarna visar fel värde och är placerade på olika ställen i rummet.

  Se till att dina möbler inte hindrar radiatorns värme från att cirkulera i rummet och försök att placera din termometer närmare living-termostaten.

  Hur hittar jag versionsnumret för min living eco?

  Versions- eller modellnumret för din living eco är tryckt på insidan av batteriluckan.

  Det nyaste versionsnumret är 1.24.

 • Frågor om elektroniska rumstermostater

  Växlar Danfoss-programmerare automatiskt över till vinter- och sommartid?

  Nej. Vanligtvis växlar användaren mellan vinter- och sommartid genom att trycka på plus- (+) eller minusknappen (-).

  Se användarhandledningen för din specifika modell.

  Jag kan ställa in min 103E5 (GP Timeswitch) och gå igenom alla funktioner, men den fungerar ändå inte. Vad betyder det?

  Om programmeraren inte fungerar saknar den strömförsörjning. Kontrollera anslutningen till nätspänningen.

  Jag har en 103E7 / 102E7 men anvisningarna på er webbsida för den modellen stämmer inte.

  Det finns äldre versioner av 103E7 och 102E7 (inköpt före 1994) som kom före den aktuella modellen på vår webbsida.

  Kan trådlösa termostater störa varandra?

  Nej. Dessa enheter använder unika identitetskodade radiosignaler, vilket garanterar en säker kommunikation.

  Var kan jag hitta ett nytt skjutreglage till 922:an?

  Det finns inga tillgängliga skjutreglage för modellen 922. FP975 kan användas som ersättningsdel för 922:an och 972:an.

  Batterisymbolen på min FP715, CP715, TS715, 103E7, FP975 blinkar.

  I dessa programmerarmodeller används batteriet som en reservströmkälla som bevarar de programmerade inställningarna vid strömavbrott. Om batterisymbolen blinkar betyder det att programmeraren inte är ansluten till nätspänning. Kontrollera enhetens anslutning till nätspänningen. Batteriet kan inte bytas eftersom det är fastlött i enheten.

  Var kan jag hitta ett nytt batteri till en 702?

  Batteriet i en 702-programmerare används endast för att bevara de programmerade inställningarna vid strömavbrott. Om ett strömavbrott inträffar måste du programmera om enheten. Batteriet som används i enheten, Varta 600DK, finns inte längre att köpa. Varta slutade tillverka batterierna för 10 år sedan och vi kan inte hitta någon lämplig ny tillverkare.

  Följande Danfoss-styrenheter drivs med batterier av standardtyp. Alla kräver 2 alkaliska AA-batterier av hög kvalitet - TP5000, TP7000, HC6000, WP75-RF eller RET-B.

  Jag letar efter en ny styrenhet som jag kan plugga in direkt i min befintliga väggplatta.

  102 - kan ersättas med 102E5 eller 102E7
  103 - kan ersättas med 103E5 eller 103E7
  SET3 - kan ersättas med SET3E
  SET5 - kan ersättas med FP975
  3022 - kan ersättas med 3022 FRU
  3060 - kan ersättas med 3060 FRU
  4033 - kan ersättas med 4033 FRU
  911 - kan ersättas med TS715Si
  971 - kan ersättas med TS715Si
  922 - kan ersättas med FP975
  972 - kan ersättas med FP975
  SET1 - kan ersättas med SET1E
  SET2 - kan ersättas med SET2E
  SET3 - kan ersättas med SET3E
  SET4 - kan ersättas med SET3E

 • Frågor om värmepumpar

  Hur energieffektiv är en värmepump?

  Värmepumpssystem kan vara mer än fyra gånger så effektiva som en modern gas- eller oljepanna. Istället för att elda med bränsle och producera utsläpp överför värmepumpssystemen helt enkelt energi som redan finns, nämligen lagrad solenergi.

  Vad är säsongsverkningsgrad?

  Säsongsverkningsgrad är värmepumpens prestanda över ett helt år, inberäknat värmedistributionssystem, varmvattensystem och det aktuella kundbehovet. Rätt dimensionering, installation och idrifttagning krävs för att erhålla högsta möjliga säsongsverkningsgrad. 

  Säsongsverkningsgrad är standardmåttet för Danfoss värmepumpar under utformning och produktion av värmepumpar eftersom säsongsverkningsgrad är det rätta måttet på effektivitet.

  Hur väljer jag mellan en luftvärmepump och en berg-/jordvärmepump?

  I valet mellan luftvärmepump och berg-/jordvärmepump spelar flera faktorer in. Kontakta din lokala installatör som hjälper dig med hela processen.

  Var ska jag installera värmepumpen?

  Antingen i pannrummet, i ett förråd, i källaren, eller i garaget.

  Låter värmepumpar mycket?

  Nej, de brummar lite, ungefär som ett stort kylskåp. De enheter vi tillverkar har utvecklats med hjälp av många års forskning och utveckling, vilket innefattar ett omfattande arbete med att minska buller och vibrationer.

  Kan golvvärme användas med en värmepump?

  Ja, golvvärme, radiatorer eller en kombination av båda värmesystemen kan användas tillsammans med en värmepump. I kommersiella fastigheter kan värmepumpar också användas med ventilationssystem.

  Kommer värmepumpen att producera tillräckligt med varmvatten för bad, dusch och tappvarmvatten?

  Med rätt produkter och utrustning tillgodoser luft- och berg-/jordvärmepumparna hushållets alla varmvattenbehov under hela året.

  Kommer värmepumpen att kunna värma upp huset även under riktigt kalla vinterdagar?

  Ja. Tusentals av dessa system finns installerade sedan många år i de allra nordligaste delarna av Skandinavien, där vintrarna är mycket stränga och långa. Nyckeln är design- och specifikationsprocessen som ser till att systemet ger tillräckligt med energi för alla behov.

  Går det att ansluta solpaneler till systemet?

  Ja, absolut. Och det finns många olika alternativ, alltifrån enklare tillägg till komplicerade system kan kopplas in och tillhandahålla extra energi. Prata med din installatör.

  Fungerar värmepumpar från Danfoss i kombination med enrumsstyrning?

  Ja, om Danfoss styrsystem installeras på rätt sätt fungerar det utmärkt med enrumsstyrning. Kontakta en installatör för hjälp och råd.

  Hur mycket kostar det att installera en värmepump?

  Det finns inget generellt svar på den frågan. Kostnaden beror på huset, din energianvändning och vilka funktioner du vill ha. Din lokala återförsäljare kan ge dig en exakt offert som är anpassad efter dina förutsättningar och önskemål.

  Varför ska jag köpa en värmepump från Danfoss?

  Det finns många tillverkare av värmesystem med stora produktsortiment. Danfoss är den enda tillverkaren inom värme- och kylsystemsindustrin som har över 80 års erfarenhet och expertkunskaper när det handlar om att utveckla, tillverka och installera värmepumpssystem.

  Vår första värmepump med en inbyggd varmvattenberedare tillverkades 1973, och vi har arbetat med forskning och utveckling för att förbättra tekniken ända sedan dess. Danfoss har en unik kompetens och expertis inom värmepumpsmarknaden, vi tillhandahåller värdefull information och rådgivning om allt ifrån produktval till utformning av system och idrifttagning.

 • Frågor om golvvärme

  Hur fungerar golvvärme?

  Syftet med golvvärme är att värma upp rummet underifrån och är en bekväm uppvärmningsmetod. Rör för golvvärme kan bäddas in direkt i betongplattan (tung/våt golvvärme) eller så kan särskilda värmefördelningspaneler användas (t.ex. SpeedUpTM), placerade närmare det färdiglagda golvet (lätt/torr golvvärme).

  Observera! Upp till 95 % av alla system installeras som tunga golvvärmesystem. Kontakta din installatör om du inte vet om ditt system är installerat som torrt eller vått golvvärmesystem.

  Vått golvvärmesystem har en relativt lång svarstid. Det tar generellt sett mellan 1–2 timmar per justerad grad för systemet att nå önskad rumstemperatur. Under några få dagar varje år, speciellt under övergångsperioder (t.ex. vår/höst), kommer temperaturen att stiga eller sjunka under den förväntade temperaturen. Det här händer när vädret förändras snabbare än vad centralenheten hänger med, exempelvis under perioder av plötsligt starkt solljus eller markant sjunkande temperatur. Torrt golvvärmesystem har en relativt kort svarstid. Det tar vanligtvis ungefär 20 minuter för systemet att uppnå önskad rumstemperatur för varje justerad grad.

  Kan jag använda mig av perioder då temperaturen sänks när jag har golvvärme?

  Ja, det kan du göra så länge du har följande i åtanke:

  Tung golvvärme

  Vi rekommenderar en lång period då temperaturen sänks (minst sju timmar), med en något lägre ekonomitemperatur inställd. Skillnaden mellan komforttemperatur och ekonomitemperatur skall helst inte vara mer är 1-2 grader. Om du sänker temperaturen för mycket kommer systemet att förhindras från att nå den låga temperaturen och energibesparingen kommer att misslyckas. Om du försöker att uppnå för hög sänkning av temperaturen så medför det en risk för att värmekällan (t.ex. en brännare) inte arbetar effektivt. Detta kommer att påverka din energianvändning negativt.

  Torrinstallerad golvvärme

  Vi rekommenderar en lägre ekonomitemperatur för en eller två förlängda perioder. Skillnaden mellan komfort- och ekonomitemperatur skall helst inte vara mer än 3-4 grader, eftersom systemet inte kommer kunna hänga med annars. Om du försöker att uppnå för hög sänkning av temperaturen så medför det en risk för att värmekällan (t.ex. en brännare) inte arbetar effektivt. Detta kommer att påverka din energianvändning negativt. 

  Jag har trådlösa batteridrivna rumstermostater. Vad händer när batterierna dör?

  När de batteridrivna enheterna håller på att få slut på ström så utlöses ett larm. Systemet har en förmåga att inte glömma inställningar även om en enhet tillfälligt är utan ström. Om en batteridriven enhet blir helt utan ström ställer enheten in temperaturen i rummet på en viss nivå innan batterierna tar slut.

  Om du upplever att batterilivslängden är mindre än 2 år kan det ha flera troliga orsaker:

  • Uppladdningsbara batterier används. Lösning: Byt till icke uppladdningsbara alkaliska batterier.
  • Batterierna är för gamla (även batterier har bäst före-datum). Lösning: Byt till icke uppladdningsbara alkaliska batterier.
  • Gäller endast trådlösa system: Instabilt trådlöst nätverk. Lösning: Kontakta installatören. Om det trådlösa nätverket är instabilt kommer rumsenheten att kommunicera oftare än normalt, vilket leder till ökad batteriförbrukning.

  Hur kan jag spara energi?

  Varför upprätthålla en hög temperatur när du inte är hemma? Genom att sänka rumstemperaturen med en grad minskar dina uppvärmningskostnader med cirka 5 %. Därför är det logiskt att börja använda program som sänker temperaturen under vissa tider. Om du har vattenburen golvvärme bör du inte sänka temperaturen med mer än 1–2 ˚C, eftersom avsvalnings- och uppvärmningstiden är så lång.

  Hur når jag rätt temperatur?

  Rumstemperaturen är för hög:

  • Gäller endast batteridrivna enheter: När batterinivån börjar bli låg ställer enheten automatiskt in temperaturen på en viss nivå innan batterierna tar slut. Lösning: Byt ut batterierna
  • Någon kan ha ställt in rumsenheten på för hög temperatur. Lösning: Sänk rumstemperaturen
  • Högt upptag av solenergi i lågenergihus. Lösning: Solskyddsgardiner/persienner

  Rumstemperaturen är för hög:

  • Värmekällan avger ingen eller för lite värme. Lösning: Kontrollera om värmekällan är aktiv och höj tilloppstemperaturen. Obs! Ökning av tilloppstemperaturen gör att värmekällan blir mindre energieffektiv, särskilt om värmekällan är en värmepump. Det kan också leda till att rumstemperaturen varierar mer.
  • Även värmekällan drivs enligt ett automatiskt temperaturminskningsschema. Lösning: Inaktivera värmekällans temperaturminskningsschema om det krockar med önskad drift.
   • Cirkulationspumpen är defekt. Lösning: Kontrollera cirkulationspumpen. Kontakta installatören vid behov.
  • Rumstermostaten är för lågt inställd. Lösning: Ställ in termostaten på önskad temperatur, om möjligt i 0,5-graderssteg.
  • Om rumstemperaturen aldrig nått önskad nivå kan det bero på en feldimensionerad värmeavgivare (för långa eller korta rör) eller bristfällig hydraulisk balansering (otillräckligt vattenflöde till golvvärmekretsen). Lösning: Kontakta installatören

Socialisera Delta

Vill du diskutera med oss?

Lär känna oss och delta i samtalet
{ "$id": "1", "AcceptTypes": [ "text/html", "application/xhtml+xml", "application/xml;q=0.9", "*/*;q=0.8" ], "AnonymousID": null, "ApplicationPath": "/", "Browser": { "$id": "2", "UseOptimizedCacheKey": true, "Capabilities": { "$id": "3", "canInitiateVoiceCall": "false", "isColor": "false", "supportsDivAlign": "true", "requiresFullyQualifiedRedirectUrl": "false", "requiresAttributeColonSubstitution": "false", "maximumRenderedPageSize": "2000", "backgroundsounds": "false", "requiresUniqueHtmlCheckboxNames": "false", "rendersBreakBeforeWmlSelectAndInput": "false", "supportsItalic": "false", "ecmascriptversion": "0.0", "isMobileDevice": "false", "rendersBreaksAfterWmlInput": "false", "preferredRenderingMime": "text/html", "vbscript": "false", "w3cdomversion": "0.0", "rendersWmlSelectsAsMenuCards": "false", "supportsAccesskeyAttribute": "false", "supportsDivNoWrap": "false", "requiresLeadingPageBreak": "false", "rendersWmlDoAcceptsInline": "true", "requiresPhoneNumbersAsPlainText": "false", "SupportsMaintainScrollPositionOnPostback": "false", "minorversion": "0", "jscriptversion": "0.0", "supportsImageSubmit": "false", "preferredImageMime": "image/gif", "supportsVCard": "false", "screenBitDepth": "1", "requiresOutputOptimization": "false", "requiresContentTypeMetaTag": "false", "gatewayVersion": "None", "supportsFontName": "false", "inputType": "telephoneKeypad", "maximumSoftkeyLabelLength": "5", "version": "0.0", "beta": "false", "canRenderOneventAndPrevElementsTogether": "true", "supportsIModeSymbols": "false", "requiresAdaptiveErrorReporting": "false", "requiresUrlEncodedPostfieldValues": "false", "aol": "false", "crawler": "false", "requiresSpecialViewStateEncoding": "false", "win16": "false", "majorversion": "0", "supportsQueryStringInFormAction": "true", "requiresPostRedirectionHandling": "false", "requiresNoBreakInFormatting": "false", "requiresXhtmlCssSuppression": "false", "canRenderSetvarZeroWithMultiSelectionList": "true", "preferredRenderingType": "html32", "mobileDeviceModel": "Unknown", "requiresControlStateInSession": "false", "gatewayMajorVersion": "0", "canCombineFormsInDeck": "true", "cookies": "true", "frames": "false", "requiresAbsolutePostbackUrl": "false", "supportsJPhoneMultiMediaAttributes": "false", "javaapplets": "false", "supportsEmptyStringInCookieValue": "true", "canRenderAfterInputOrSelectElement": "true", "supportsSelectMultiple": "true", "mobileDeviceManufacturer": "Unknown", "javascript": "false", "tagwriter": "System.Web.UI.Html32TextWriter", "canSendMail": "true", "supportsCallback": "false", "supportsUncheck": "true", "platform": "Unknown", "canRenderPostBackCards": "true", "": "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)", "defaultSubmitButtonLimit": "1", "requiresUniqueHtmlInputNames": "false", "cdf": "false", "supportsFileUpload": "false", "supportsBodyColor": "true", "canRenderMixedSelects": "true", "hasBackButton": "true", "gatewayMinorVersion": "0", "maximumHrefLength": "10000", "tables": "false", "hidesRightAlignedMultiselectScrollbars": "false", "browser": "Unknown", "supportsFontColor": "true", "activexcontrols": "false", "msdomversion": "0.0", "supportsCss": "false", "supportsMultilineTextBoxDisplay": "false", "win32": "false", "supportsCacheControlMetaTag": "true", "requiredMetaTagNameValue": "", "canRenderInputAndSelectElementsTogether": "true", "canRenderEmptySelects": "true", "supportsBold": "false", "rendersBreaksAfterHtmlLists": "true", "supportsRedirectWithCookie": "true", "supportsInputMode": "false", "supportsJPhoneSymbols": "false", "numberOfSoftkeys": "0", "requiresDBCSCharacter": "false", "rendersBreaksAfterWmlAnchor": "false", "supportsFontSize": "false", "supportsInputIStyle": "false", "requiresUniqueFilePathSuffix": "false", "type": "Unknown" }, "Adapters": { "$id": "4", "System.Web.UI.HtmlControls.HtmlForm, System.Web, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a": "FormActionRewriterControlAdapter" }, "HtmlTextWriter": null, "Id": "default", "Browsers": [ "default" ], "ClrVersion": { "$id": "5", "Major": 0, "Minor": 0, "Build": -1, "Revision": -1, "MajorRevision": -1, "MinorRevision": -1 }, "Type": "Unknown", "Browser": "Unknown", "Version": "0.0", "MajorVersion": 0, "MinorVersionString": "0", "MinorVersion": 0.0, "Platform": "Unknown", "TagWriter": "System.Web.UI.Html32TextWriter, System.Web, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a", "EcmaScriptVersion": { "$id": "6", "Major": 0, "Minor": 0, "Build": -1, "Revision": -1, "MajorRevision": -1, "MinorRevision": -1 }, "MSDomVersion": { "$id": "7", "Major": 0, "Minor": 0, "Build": -1, "Revision": -1, "MajorRevision": -1, "MinorRevision": -1 }, "W3CDomVersion": { "$id": "8", "Major": 0, "Minor": 0, "Build": -1, "Revision": -1, "MajorRevision": -1, "MinorRevision": -1 }, "Beta": false, "Crawler": false, "AOL": false, "Win16": false, "Win32": false, "Frames": false, "RequiresControlStateInSession": false, "Tables": false, "Cookies": true, "VBScript": false, "JavaScript": false, "JavaApplets": false, "JScriptVersion": { "$id": "9", "Major": 0, "Minor": 0, "Build": -1, "Revision": -1, "MajorRevision": -1, "MinorRevision": -1 }, "ActiveXControls": false, "BackgroundSounds": false, "CDF": false, "MobileDeviceManufacturer": "Unknown", "MobileDeviceModel": "Unknown", "GatewayVersion": "None", "GatewayMajorVersion": 0, "GatewayMinorVersion": 0.0, "PreferredRenderingType": "html32", "PreferredRequestEncoding": null, "PreferredResponseEncoding": null, "PreferredRenderingMime": "text/html", "PreferredImageMime": "image/gif", "ScreenCharactersWidth": 80, "ScreenCharactersHeight": 40, "ScreenPixelsWidth": 640, "ScreenPixelsHeight": 480, "ScreenBitDepth": 1, "IsColor": false, "InputType": "telephoneKeypad", "NumberOfSoftkeys": 0, "MaximumSoftkeyLabelLength": 5, "CanInitiateVoiceCall": false, "CanSendMail": true, "HasBackButton": true, "RendersWmlDoAcceptsInline": true, "RendersWmlSelectsAsMenuCards": false, "RendersBreaksAfterWmlAnchor": false, "RendersBreaksAfterWmlInput": false, "RendersBreakBeforeWmlSelectAndInput": false, "RequiresPhoneNumbersAsPlainText": false, "RequiresUrlEncodedPostfieldValues": false, "RequiredMetaTagNameValue": null, "RendersBreaksAfterHtmlLists": true, "RequiresUniqueHtmlInputNames": false, "RequiresUniqueHtmlCheckboxNames": false, "SupportsCss": false, "HidesRightAlignedMultiselectScrollbars": false, "IsMobileDevice": false, "RequiresAttributeColonSubstitution": false, "CanRenderOneventAndPrevElementsTogether": true, "CanRenderInputAndSelectElementsTogether": true, "CanRenderAfterInputOrSelectElement": true, "CanRenderPostBackCards": true, "CanRenderMixedSelects": true, "CanCombineFormsInDeck": true, "CanRenderSetvarZeroWithMultiSelectionList": true, "SupportsImageSubmit": false, "RequiresUniqueFilePathSuffix": false, "RequiresNoBreakInFormatting": false, "RequiresLeadingPageBreak": false, "SupportsSelectMultiple": true, "SupportsBold": false, "SupportsItalic": false, "SupportsFontSize": false, "SupportsFontName": false, "SupportsFontColor": true, "SupportsBodyColor": true, "SupportsDivAlign": true, "SupportsDivNoWrap": false, "RequiresContentTypeMetaTag": false, "RequiresDBCSCharacter": false, "RequiresHtmlAdaptiveErrorReporting": false, "RequiresOutputOptimization": false, "SupportsAccesskeyAttribute": false, "SupportsInputIStyle": false, "SupportsInputMode": false, "SupportsIModeSymbols": false, "SupportsJPhoneSymbols": false, "SupportsJPhoneMultiMediaAttributes": false, "MaximumRenderedPageSize": 2000, "RequiresSpecialViewStateEncoding": false, "SupportsQueryStringInFormAction": true, "SupportsCacheControlMetaTag": true, "SupportsUncheck": true, "CanRenderEmptySelects": true, "SupportsRedirectWithCookie": true, "SupportsEmptyStringInCookieValue": true, "DefaultSubmitButtonLimit": 1, "SupportsXmlHttp": false, "SupportsCallback": false, "MaximumHrefLength": 10000 }, "ClientCertificate": [], "Cookies": [ "EktGUID", "EkAnalytics", "ASP.NET_SessionId", "ecm" ], "Headers": [ "Connection", "Accept", "Accept-Encoding", "Accept-Language", "Host", "User-Agent", "X-Original-URL" ], "IsLocal": false, "Params": [ "pageid", "EktGUID", "EkAnalytics", "ASP.NET_SessionId", "ecm", "ALL_HTTP", "ALL_RAW", "APPL_MD_PATH", "APPL_PHYSICAL_PATH", "AUTH_TYPE", "AUTH_USER", "AUTH_PASSWORD", "LOGON_USER", "REMOTE_USER", "CERT_COOKIE", "CERT_FLAGS", "CERT_ISSUER", "CERT_KEYSIZE", "CERT_SECRETKEYSIZE", "CERT_SERIALNUMBER", "CERT_SERVER_ISSUER", "CERT_SERVER_SUBJECT", "CERT_SUBJECT", "CONTENT_LENGTH", "CONTENT_TYPE", "GATEWAY_INTERFACE", "HTTPS", "HTTPS_KEYSIZE", "HTTPS_SECRETKEYSIZE", "HTTPS_SERVER_ISSUER", "HTTPS_SERVER_SUBJECT", "INSTANCE_ID", "INSTANCE_META_PATH", "LOCAL_ADDR", "PATH_INFO", "PATH_TRANSLATED", "QUERY_STRING", "REMOTE_ADDR", "REMOTE_HOST", "REMOTE_PORT", "REQUEST_METHOD", "SCRIPT_NAME", "SERVER_NAME", "SERVER_PORT", "SERVER_PORT_SECURE", "SERVER_PROTOCOL", "SERVER_SOFTWARE", "URL", "HTTP_CONNECTION", "HTTP_ACCEPT", "HTTP_ACCEPT_ENCODING", "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE", "HTTP_HOST", "HTTP_USER_AGENT", "HTTP_X_ORIGINAL_URL" ], "QueryString": [ "pageid" ], "RawUrl": "/contact/faq/", "UserAgent": "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)", "UserHostAddress": "3.208.22.127", "UserHostName": "3.208.22.127", "UserLanguages": [ "en-US", "en;q=0.5" ] }